Geldburger Podcast – Luister mee over het laatste fintech nieuws


Met onze Geldburger Podcast blijf je op een eenvoudige en makkelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bankieren, geldzaken en fintech. Luister onze podcast eenvoudig gratis via iTunes, Spotify, Bodpean of hieronder op deze pagina. Elke dinsdag een nieuwe podcast!

Aflevering 2: Waarom bankieren we bij de ING?


In deze podcast geef ik mijn mening over de ING en bespreek ik enkele omstreden kwesties waarmee de ING het afgelopen jaar in het nieuws is gekomen. Onder andere het idee om te gaan adverteren binnen de privé bankomgeving van klanten, boetes voor witwasfraude en de eerlijke bankenwijzer komen aan bod. Wil je meer weten over de negatieve berichtgeving rondom de ING? Lees dan ook deze geschreven blog.

Aflevering 1: Bankieren en de nieuwe PSD2 wetgeving

In deze podcast alles wat je moet weten over de nieuwe Europese PSD2 wetgeving voor banken. Deze nieuwe Europese wet gaat er voor zorgen dat het betalingsverkeer de komende jaren compleet gaat veranderen. Wat is PSD2 nu precies en wat gaat dit voor jou betekenen? Je kunt hem ook gratis downloaden als mp3. Wil je meer weten over PSD2 wetgeving? Lees dan ook onze geschreven blog over PSD2.