Ben je op zoek naar een pinautomaat Taxi? In deze blog bekijken we mijnPIN. Met een pinautomaat speciaal voor taxichauffeurs met onder andere een Cabman BCT koppeling.

Een pinautomaat taxi bedoeld voor taxichauffeurs moet voldoen aan andere eisen dan een gewone pinautomaat. Zo wil je de pinautomaat bijvoorbeeld middels een 12 volt stekker kunnen opladen. Ook is het fijn als de pinautomaat geïntegreerd kan worden met een rittensysteem zoals Cabman. mijnPIN lijkt een van de eerste aanbieders te zijn die speciaal met taxichauffeurs rekening houdt. Probeer mijnPIN hier voor 29 euro ex. BTW

Wie of wat is mijnPin?

mijnPin is een Nederlands bedrijf met een hoofdkantoor gevestigd in Tilburg. Ze zijn een vernieuwende aanbieder in betaaloplossing op de markt en leverancier van myPOS. Hierdoor hebben ze enkele unieke diensten waarmee ze zich in prijs en kwaliteit onderscheiden van aanbieders zoals CCV.

Bijzonder is bijvoorbeeld dat de pinautomaten van mijnPIN komen zonder abonnement of contract. Daarnaast werken de automaten in heel Europa om betalingen te accepteren. Daarmee is mijnPIN een stuk laagdrempeliger dan veel andere aanbieders van betaalautomaten. Maar wat maakt mijnPIN nu interessant speciaal voor taxichauffeurs?

Cabman BCT koppeling

De automaten van mijnPIN ondersteunen standaard een Cabman BCT koppeling. Met deze software kunnen taxichauffeurs eenvoudig en geheel digitaal hun rit administratie bijhouden. Betalingen kunnen naadloos worden gekoppeld aan de pinautomaat taxi van mijnPIN.

Dankzij deze slimme oplossing heb je met Cabman en mijnPIN een volwaardige en complete bedrijfsoplossing voor je taxi(centrale) die ook nog eens voldoet aan alle wettelijke eisen.

Zonder software

De pinautomaat Taxi van mijnPIN is een zelfstandige betaaloplossing die werkt zonder software. Weliswaar heb je gelijk een compleet pakket met de Cabman BCT koppeling, myPOS is ook geheel zelfstandig te gebruiken.

Voer simpelweg een bedrag in op de betaalterminal en laat de klant betalen. Hierna heb je de mogelijkheid om de klant een bonnetje te sturen per email, bonprinter of SMS. Betaalde transacties kun je uiteraard terugvinden in je eigen myPOS omgeving. Ideaal voor wanneer je als taxi slechts af en toe een pinbetaling wil accepteren zonder teveel gedoe.

Ook voor buitenlandse ritten en klanten

De automaten van mijnPIN ondersteunen alle soorten credit- en debitcards, van Maestro en Mastercard tot exotische kaarten als UnionPay, JCB en American Express. Dit betekend dat ook de toeristen die je net hebt opgehaald op het vliegveld gemakkelijk kunnen betalen in de Taxi

Bovendien werkt de pinautomaat Taxi van mijnPIN in heel Europa, heb je dus een spoedrit richting een vliegveld of bestemming over de Grens? Met de automaat van myPOS betaald de klant probleemloos wanneer hij is afgeleverd op zijn of haar buitenlandse bestemming.

Meer omzet en meer winst

Dankzij de pinautomaat Taxi van mijnPIN maak je als taxichauffeur snel meer winst. De pinautomaten komen immers geheel zonder abonnement of terugkerende kosten. Je zit dus niet vast aan hoge abonnementskosten terwijl de taxi even stil staat in de werkplaats.

Daarnaast hebben taxichauffeurs de mogelijkheid om te kiezen uit een vast transactie tarief van 13 tot 25 cent of een variabel transactietarief van 1,8%. Daarmee kun je de kosten van pinbetalingen afstemmen op de gemiddelde ritprijs.

Keuze en accessoires

Bij mijnPIN is de keuze niet beperkt tot een enkele pinautomaat. Een instapmodel zoals de mijnPIN Go is er vanaf 29 euro maar voor wie graag een bonprinter wil kan kiezen voor een combo variant. Ook is er nog een automaat die werkt op Android.

Uiteraard is ook aan accessoires geen gebrek. Een pinautomaat taxi komt optioneel met 12 volt adapter zodat je de automaat kunt opladen in de auto. Daarnaast is er ook een siliconen beschermhoesje om er voor te zorgen dat de automaat tijdens dagelijks gebruikt niet beschadigd.

Conclusie

myPOSn is een ideale pinautomaat taxi. De lage kosten, de koppeling met Cabman en de vele extra’s en keuzemogelijkheden maken dat elke taxichauffeur met mijnPIN een goede basis heeft om te starten met rijden.

Bekijk voor meer informatie de mijnPIN site, de myPOS Go is er al vanaf 29 euro ex. BTW en met 0 euro aan abonnementskosten.