Een prepaid creditcard kopen of zelfs een gewone creditcard aanvragen kan best een uitdaging zijn. Prepaid creditcards worden vaak uitgegeven door kleine bedrijven met hoge kosten. Zo betaal je vaak zelfs om je creditcard op te waarderen. Daar tegenover staan ‘gewone’ creditcards met onduidelijke verzekeringen, strikte acceptatie-eisen en hoge rentepercentages op het uitstaand saldo. Tijd dus voor een partij die het anders doet. Geen tijd om  verder te lezen? Op de website van www.n26.com vind je het beste alternatief.

Prepaid creditcard kopen? Het kan ook gratis

Wij hebben de oplossing; die komt uit Duitsland en heet N26. N26 is een internetbank dus je krijgt niet alleen een prepaid creditcard maar ook een volwaardig (weliswaar Duits) IBAN rekeningnummer. Dit is een groot voordeel want het betekent geen gedoe met opwaarderen of transacties. Simpelweg geld overmaken naar het gekoppelde bankrekeningnummer en het staat op de kaart.

N26 komt in twee smaken; het basis account is volledig kosteloos, (meer informatie hier) zowel het rekeningnummer als de prepaid Mastercard. Een prepaid creditcard kopen hoeft dus in dit geval niet, je krijgt hem gewoon gratis! De functionaliteit is prima, maar zoals je voor dit bedrag kunt verwachten beperkt. Je krijgt een internetbankieren app en een prepaid mastercard zonder extra’s, dat is het. Meer weten over het basisaccount van N26? Lees onze review.

N26 Black, een premium debitcard

prepaid creditcard kopen n26 blackVoor wie dat niet genoeg vind is er nu sinds deze maand een tweede smaak: N26 Black. N26 Black is de eerste prepaid creditcard in Nederland die komt met een reis- en aankoop verzekering. Een N26 black prepaid creditcard kopen geeft bijna dezelfde faciliteiten als een ‘gewone’ creditcard met enkele voordelen.

Het eerste voordeel is dat iedereen geaccepteerd word. Ongeacht je leeftijd, BKR status of kredietstatus ben je bij N26 welkom. Een prepaid creditcard kopen is dan ook voor iedereen.

Het tweede voordeel zijn kosten. Waar andere prepaid creditcards zelfs 2% kosten rekenen voor het opwaarderen en veel ‘gewone’ creditcards zeer hoge kosten rekening voor contant geldopnames (tot 4%) is dit bij N26 Black geheel gratis. Gratis opwaarderen en wereldwijd zonder extra kosten geld opnemen in vreemde valuta. Dat is nog eens service.

Een laatste voordeel van een prepaid creditcard kopen bij N26 is natuurlijk hun reis- en aankoopverzekering. Met de N26 Black card ben je verzekerd voor onder andere;

– Medische kosten in een noodgeval in het buitenland

– Vertraagde vluchten en eventueel vertraagde bagage

– Diefstal van je mobiele telefoon

– Diefstal van eventuele contant geldopnames

– Aankoopverzekering en verlengde garantie voor aankopen met je N26 Black card

Daarmee is de N26 Black card niet zo uitgebreid als de gemiddelde reisverzekering maar ga je deze prepaid creditcard kopen dan ben je in ieder geval verzekerd tegen de meest ‘essentiële’ narigheid. N26 Black moet 5,90 per maand kosten, dit is niet weinig. Maar voor wie regelmatig reist, aankopen doet via het internet of vreemde valuta opneemt zeker de moeite waard. Meer informatie is hier te vinden.

Conclusie

Op zoek naar een prepaid creditcard kopen? Kijk niet verder dan N26. Nee, dit is geen verkapte advertorial maar N26 is gewoon heel goed in wat ze doen. Als Duitse bank, gedekt door het Europese depositogarantiestelsel bieden ze hun standaard prepaid creditcard momenteel gewoon geheel gratis aan. Daarbij zijn de voorwaarden niet eens slecht, zo betaal je weinig voor een contant geld opname of betaling in vreemde valuta.

Als deze gratis basiskaart niet voldoende is kun je altijd een premium prepaid creditcard kopen in de vorm van N26 Black. Hoewel deze kaart niet super concurrerend is qua prijs is het wel de eerste kaart die een volwaardige creditcard ervaring biedt. En dat zonder het gezeur van rentepercentages, boeterente en kredietwaardigheidschecks.

Wil je meer informatie over N26? Bekijk dan onze review of bezoek hun website www.n26.com