Ben je op zoek naar een Visa card zakelijk? Wellicht is de zakelijke Visa debitcard van mijnPin een interessante keuze. Deze Visa card is in combinatie met een mijnPin pinautomaat geheel gratis en komt zonder jaarcijfers of BKR toetsing zodat je gelijk verder kunt met ondernemen.

Voordelen Visa card zakelijk mijnPin

Het grootste voordeel van een Visa card zakelijk bij mijnPin is dat het gaat om een zogenaamde debitcard. De kaart heeft geen limiet maar functioneert meer als een pinpas met een Visa creditcard nummer. Hiermee geef je dus alleen uit wat op je rekening staat.

Hieraan zitten veel voordelen. Voor een debitcard betaal je geen dure jaarlijkse bijdrage, je hoeft geen jaarcijfers aan te leveren, er is geen BKR toetsing of registratie en tot slot betaal je ook geen hoge rentepercentages over het openstaande saldo.

Een Visa card zakelijke van mijnPin is daarmee vooral handig voor kleinere en groeiende ondernemers die van de bank geen zakelijke creditcard kunnen krijgen en toch op zoek zijn naar een Visa card zakelijk.

Extra is dat je bij mijnPin niet alleen een visa card zakelijk krijgt maar ook gelijk een complete pin oplossing. Met de pinautomaten van mijnPin accepteert je kaartbetalingen zonder abonnementskosten. Daarbij kunnen ondernemers kiezen uit een vast of variabel transactietarief. Voor meer informatie over de pin oplossingen van mijnPin kun je onze geschreven review bekijken.

Nadelen van een debitcard

Er zit eigenlijk maar 1 echt groot nadeel aan een debitcard. Dat is namelijk dat deze door sommige autoverhuurders en hotels niet wordt geaccepteerd. Dit komt omdat dit soort bedrijven graag kosten in rekening brengen mocht je de auto niet op tijd inleveren of de hotelkamer vies achterlaten.

Ze gaan ervanuit dat je bij een visa card zakelijk met een bestedingslimiet of gekoppeld krediet altijd genoeg kredietruimte hebt. Dit om deze kosten in rekening te brengen. Bij een debitcard is de bestedingslimiet afhankelijk van het saldo op de rekening en is dus minder duidelijk voor deze bedrijven wat ze in rekening kunnen brengen.

Boek je heel vaak hotels of huur je regelmatig een auto dan kun je beter kiezen voor een Visa world card van ICS (International Card Services) vanwege de betere acceptatie. Vergeet daarbij ook zeker niet eens te kijken naar een zakelijke American Express card vergeleken met een Visa Card Zakelijk. American Express is wat duurder maar heeft zeker voor de intensieve zakelijke gebruiker veel servicevoordelen en extra’s.

Voor ondernemers die niet zo vaak vliegen of een auto huren zouden wij toch de Visa Card zakelijk van mijnPin aanraden. Deze komt met minder servicevoordelen maar kost bijna niets, bovendien voorkom je hoge reserveringen en andere kosten omdat dit simpelweg niet mogelijk is bij een debitcard.

Samengevat

Ben je op zoek naar de goedkoopst mogelijke Visa card zakelijk? Kies dan voor de gratis Visa debitcard van mijnPin. Zeker voor ondernemers in de detailhandel kan de combinatie van de mijnPin debitcard in combinatie met een pinautomaat een uitkomst zijn. Kijk voor meer informatie over het bedrijf mijnPin deze geschreven review.

Wil je liever geen debitcard maar toch graag een Visa card? Kies dan voor de Visa World Card van ICS (International Card Services), een standaard creditcard van een van de grootste aanbieders van creditcards in Nederland. Vergelijk ook eens de kosten met andere creditcards in onze creditcard prijsvergelijker.

Ben je een intensieve zakelijke gebruiker die regelmatig vliegt of een hotel bezoekt? Bekijk dan ook eens de zakelijke creditcards (feitelijk chargecards) van American Express. Deze zijn een stukje duurder dan een Mastercard of Visa Card Zakelijk maar daar krijg je dan ook een uitstekende service en interessante extra’s voor terug.