Pin apparaat aanschaffen? Bekijk de Sumup air review

Wil je een pin apparaat aanschaffen? Bekijk dan deze videoreview van de pinautomaat van Sumup. Makkelijk betalingen accepteren zonder abonnement.

In deze videoreview laten we alle eigenschappen zien van de Sumup air pinautomaat. Dit kleine kastje van het Britse Sumup kan middels bluetooth verbonden worden met jouw mobiele telefoon. Daarna kun je gemakkelijk via de app van Sumup betalingen accepteren via NFC, Chip of magneetstrip. De pinautomaat van Sumup kost 79 euro. Daarmee is een pin apparaat aanschaffen nog nooit zo laagdrempelig geweest.

Waarschuwing Sumup

Update! We plaatsen niet graag een waarschuwing bij onze blogs, maar in dit geval hebben we in de tussentijd zoveel problemen ervaren met Sumup dat we iedereen zouden afraden klant te worden bij Sumup.

Zo is ons meermaals een review exemplaar beloofd maar die is nooit verstuurd. Ook hebben we herhaaldelijk problemen gehad met betalingen die niet goed werden verwerkt en was er regelmatig ernstige miscommunicatie met medewerkers van Sumup. Zulke zaken horen niet bij een bedrijf waar je je betalingen aan toevertrouwt.

Nederlandse ondernemers kunnen beter kiezen voor het bijna identieke product van iZettle of mijnPIN. Voor Belgische ondernemers is iZettle helaas niet beschikbaar, die zouden we ook mijnPIN aanraden. Uiteraard staat het iedereen vrij alsnog klant te worden van Sumup, maar een gewaarschuwd ondernemer telt voor twee.

Pin apparaat aanschaffen? Vergelijk alle aanbieders

Ben je benieuwd hoe goed de Sumup is in vergelijking met andere aanbieders? Bekijk dan ook de videoreviews van mijnPin en concurrent iZettle, ook hebben we een vergelijkende review waarin we alle drie de aanbieders naast elkaars leggen. Zo krijg je een beeld van alledrie de aanbieders.

Nieuwsgierig geworden door de videoreview en wil je meer weten? Kijk dan op de officiële website van Sumup. Hier kun je meer informatie vinden over de voorwaarden en kosten van de betaalautomaat en hun tariefstructuur. Ben je nieuwsgierig welke aanbieder de goedkoopste is? Vergelijk dan de kosten van maar liefst 8 pinaanbieders gemakkelijk via onze vergelijkingstool. Een voordelig pin apparaat aanschaffen passend bij jouw onderneming is daarmee heel makkelijk.

De rekentool van geldburger berekend automatisch de totale kosten inclusief de aanschaf van een pinautomaat samen met de transactiekosten. Dit op basis van slechts 3 gegevens; het gemiddelde transactiebedrag, het aantal transacties per jaar en de gewenste afschrijvingstermijn van de pinautomaat. Zo zie je in 1 oogopslag en met een enkele muisklik welke oplossing in jouw situatie het meest voordelig is.

Bekijk hier de geheel gratis pinautomaat kosten vergelijker en bereken snel en gemakkelijk wat een pin apparaat aanschaffen per transactie en per jaar gaat kosten.